Nadopuna informacije: U protekla 24 sata zabilježene dvije prometne nesreće, jedna je osoba ozlijeđena

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i jedna s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i jedna s materijalnom štetom.

Jučer, 25. ožujka, oko 22.40 sati, u Đurđevcu u Ulici Petra Zrinskog 32-godišnji vozač  upravljao je osobnim automobilom BMW koprivničke registarske oznake. Prilikom mimoilaženja s nepoznatim vozilom koje se kretalo iz suprotnog smjera, a koje vozilo nije držalo dovoljan razmak od vozila BMW, došlo je do kontakta vanjskim bočnim ogledalima. Nepoznati vozač je vozilom napustio mjesto događaja. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.

NADOPUNA INFORMACIJE:

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je prometnu nesreću prouzročio 30-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake. Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.
___________________________________________________________________________________________

Noćas, 26. ožujka, oko 00.20 sati, u Budančevici u Ulici Vladimira Nazora 28-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW virovitičke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 1,61 promil. Zbog nepropisnog kretanja vozilom je prešao na suprotnu stranu kolnika i udario u ogradu. Vozač je ozlijeđen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila