Nadopuna informacije: U protekla 24 sata zabilježene dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/policija05.jpg

Pronađen vozač koji je prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom u Koprivnici

Foto: Ilustracija

Jučer, 2. travnja, u večernjim satima, u Koprivnici nepoznati vozač upravljao je osobnim automobilom Renault koprivničke registarske oznake krećući se raskrižjem s kružnim tokom prometa Ulice Josipa Jurja Strossmayera, Križevačke ulice i Ulice Đure Basaričeka. Izlaskom iz raskrižja u smjeru Trga mladosti uslijed nepropisnog kretanja automobil je sletio van kolnika te udario u prometne znakove. Vozač je vozilom napustio mjesto događaja i policija za njim traga. 

Nadopuna informacije: 4. travnja 2022. godine

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je prometnu nesreću prouzročio 43-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom Renault. Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.

------------------------------------------------------------------------------------
 
Jučer, 2. travnja, oko 22.50 sati u Koprivnici 59-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Seat koprivničke registarske oznake krećući se raskrižjem Zagrebačke ulice i Varaždinske ceste u smjeru Ulice Ante Starčevića. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu, prednjom stranom vozila je udarila u stražnju stranu osobnog automobila VW koprivničke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljala 53-godišnja vozačica, koja je smanjivala brzinu kretanja vozila radi prometne situacije ispred sebe. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila