Najava preventivno - represivne akcije

Slika PU_KK/Vijesti/alkohol čaša.bmp

Kako bi se smanjio udio alkohola i drugih opojnih sredstava kod sudionika u prometu, a samim time povećala sigurnost svih sudionika u prometu, policijski službenici Postaje prometne policije Koprivnica provest će dana 17./18. veljače, preventivno-represivnu akciju nadzora mladih vozača i vozača bicikala te nadzor alkohola i drugih opojnih sredstava kod vozača.

Foto: Ilustracija 

Kako bi se smanjio udio alkohola i drugih opojnih sredstava kod sudionika u prometu, a samim time povećala sigurnost svih sudionika u prometu, policijski službenici Postaje prometne policije Koprivnica provest će dana 17./18. veljače,  preventivno-represivnu akciju nadzora mladih vozača i vozača bicikala te nadzor alkohola i drugih opojnih sredstava kod vozača.

Osim rečenih prekršaja, tijekom akcije policijski službenici vršit će nadzor korištenja mobitela, korištenja sigurnosnog pojasa kako od strane vozača tako i kod svih putnika u vozilu, nadzor tehničke ispravnosti vozila i svih drugih prekršaja koji utječu na sigurnost u cestovnom prometu.

Pozivamo sve sudionike u prometu da poštuju prometna pravila te obzirom na vremenske uvjete (snijeg, led, klizav kolnik) prilagode brzinu kretanja vozila uvjetima na prometnicama, a sve s ciljem  smanjenja događanja prometnih nesreća s najtežim posljedicama.



Stranica