Od sedam zabilježenih prometnih nesreća, u tri prometne nesreće pet osoba ozlijeđeno

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće u kojima je pet osoba ozlijeđeno i četiri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće u kojima je pet osoba ozlijeđeno i četiri prometne nesreće s materijalnom štetom. Okolnosti uslijed kojih je došlo do prometnih nesreća bile su: neprilagođena brzina (4), nepropisno kretanje kolnikom (2) i nepropisna vožnja unatrag (1). Izdvajamo:  
 
Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Jučer, 9. rujna oko 14 sati u Koprivnici u Vinogradskoj ulici dvoje djece kretalo se nogostupom u smjeru Zagrebačke ulice. Tom prilikom djeca su neoprezno pretrčavala kolnik iza autobusa koji se kretao u smjeru Ulice Vinički put te je došlo do udara osobnog automobila u djecu. Automobilom koprivničke registarske oznake upravljao je 18-godišnji vozač u smjeru Zagrebačke ulice. Djeca su zadobila ozljede, a kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije. Policijski službenici će dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu i obavijest nadležnom zavodu za socijalni rad.    

Jučer, 9. rujna u 14:35 u mjestu Molve u Ulici Molve Ledine, 35-godišnji vozač je upravljao teretnim automobilom križevačke registarske oznake u smjeru Repaša. Zbog neprilagođene brzine vozilom je sletio van kolnika i udario u stablo. U prometnoj nesreći vozač i 25-godišnja putnica su ozlijeđeni. Kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije, a policijski službenici nastavljaju kriminalističko istraživanje.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila