Održan okrugli stol na temu "Potreba jačanja međuresorne suradnje vezano uz obiteljsko i nasilje prema ženama"

Slika /PU_KK/Vijesti/2022/05/IMG_20220516_130932.jpg

U prostorijama Policijske uprave koprivničko-križevačke održan je okrugli stol Povjerenstva za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije

Foto: Pu koprivničko-križevačka

Jučer, 16. svibnja, u prostorijama Policijske uprave koprivničko-križevačke održan je okrugli stol Povjerenstva za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije s temom „Potreba jačanja međuresorne suradnje vezano uz obiteljsko i nasilje prema ženama“.
 
Prisutnima se obratila predsjednica županijskog Povjerenstva za ravnopravnost spolova Verica Rupčić, zatim zamjenik župana koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić te domaćin skupa načelnik Policijske uprave Dragutin Vurnek.
 
Također, na okruglom stolu aktivno su sudjelovali predstavnici Policijske uprave koprivničko-križevačke, DORH-a, Općinskog suda, Centara za socijalnu skrb Koprivnica, Đurđevac i Križevci te zdravstvenih ustanova: Zavoda za hitnu medicinu, Doma zdravlja i Opće bolnice „Dr. Tomislav Bardek“ Koprivnica.
 
Svrha okruglog stola je ukazati potrebu za što boljom komunikacijom i suradnjom institucija koje se bave prevencijom te rješavanjem slučajeva nasilja, razmjena iskustava i ukazivanje na probleme s kojima se susreću u svakodnevnom radu kako bi se doprinjelo jačanju cjelokupnog sustava.
 

Pisane vijesti