Održana 37. sjednica Savjeta za sigurnost prometa na cestama

Slika PU_KK/Vijesti/2016/09/kapa,palica.bmp

U ponedjeljak, 19. rujna, u prostorijama Koprivničko-križevačke županije održana je 37. sjednica Savjeta za sigurnost prometa na cestama, na kojoj su uz predstavnike Koprivničko-križevačke županije, Auto-kluba iz Đurđevca 

Foto: Ilustracija

U ponedjeljak, 19. rujna, u prostorijama Koprivničko-križevačke županije održana je 37. sjednica Savjeta za sigurnost prometa na cestama, na kojoj su uz predstavnike Koprivničko-križevačke županije, Auto-kluba iz Đurđevca, Auto-moto kluba iz Križevaca, Hrvatskih cesta Poslovna jedinica Varaždin, Doma zdravlja Koprivničko-križevačke županije iz Koprivnice, Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije prisustvovale i policijske službenice Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa Policijske uprave koprivničko-križevačke. 

Na sjednici je prezentirano stanje sigurnosti na području Policijske uprave koprivničko-križevačke tijekom prvih osam mjeseci ove godine, s posebnim naglaskom na prometne nesreće s najtežim posljedicama, nesreće mladih vozača i djece, alkohol u prometnim nesrećama, prometne nesreće uslijed nepropisne i neprilagođene brzine i prednosti prolaska, kao i poduzetim preventivnih i represivnim aktivnostima. 

Predstavnici auto-klubova predstavili su provođenje aktivnosti početkom školske godine „Sigurno u školu s HAK-om 2016.“, koje su početkom rujna proveli u suradnji s policijskim službenicima, te je prihvaćena inicijativa voditeljice Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa ove Policijske uprave, o uključivanju auto-kluba u preventivne aktivnosti u sklopu Prvog europskog dana bez poginulih u prometu i Dana ljubaznosti u prometu.



Stranica