Održana 46. sjednica Savjeta za sigurnost prometa na cestama Koprivničko–križevačke županije

  • Slika /PU_KK/Vijesti/2020/10/9.10. Ivanka i Mirela (1).jpeg
  • Slika

Na sjednici je predstavljeno stanje sigurnosti tijekom 2019. godine, te devet mjeseci 2020. godine

Foto: Pu koprivničko-križevačka

U petak, 9. listopada 2020. godine, u prostorijama Koprivničko-križevačke županije održana je 46. sjednica Savjeta za sigurnost prometa na cestama, na kojoj su uz predstavnike Koprivničko-križevačke županije, Auto-klubova iz Đurđevca, Auto-moto kluba iz Križevaca, Županijske uprave za ceste Koprivničko-križevačke županije i osnovnih škola, prisustvovale i policijske službenice Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa Policijske uprave koprivničko-križevačke.
 
Na sjednici je predstavljeno stanje sigurnosti tijekom 2019. godine, te devet mjeseci 2020. godine, s posebnim osvrtom na stradavanje sudionika u prometu, najčešće vrste i okolnosti prometnih nesreća, alkoholizirane sudionike i vozače u prometnim nesrećama, mlade vozače, ostvarene represivne i preventivne aktivnosti.
 
Također, predstavljeni su projekti Županijske uprave za ceste koji su u fazi završetka i koji će se realizirati u idućoj godini, te se raspravljalo o provođenju škole sigurne vožnje za vozače motornih vozila i provođenju zajedničkih aktivnosti auto-klubova i policije.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila