Održana edukacija vozačima traktora

Slika PU_KK/Vijesti/2016/06/Tribina.9.6.jpg

U četvrtak, 24. studenoga, prilikom organiziranog tehničkog pregleda traktora, priključnih vozila i radnih strojeva u Hlebinama, policijska službenica Postaje prometne policije Koprivnica održala je tribinu - edukaciju prisutnim vozačima.   

Foto: Ilustracija 

U četvrtak, 24. studenoga, prilikom organiziranog tehničkog pregleda traktora, priključnih vozila i radnih strojeva u Hlebinama,  policijska službenica Postaje prometne policije Koprivnica održala je tribinu - edukaciju prisutnim vozačima. 

Tema edukacije bilo je prometovanje traktorista. Ujedno, istima je skrenuta pozornost na korektno i odgovorno ponašanje u prometu, češće vršenje preventivnih tehničkih pregleda traktora i priključnih vozila, a poglavito svjetla i uređaja za kočenje.

Nadalje,  prisutni su upućeni  na obvezu posjedovanja reflektirajućeg prsluka i trokuta u vozilima kao i obvezu čišćenja blata i zemlje s kotača prilikom uključivanja sa zemljane površine na kolnik. 

Obzirom da je u tijeku preventivna akcija „Dani tehničke ispravnosti 2016“, vozačima je prezentiran cilj akcije te im je sugerirano da se uključe u istu i izvrše  preventivne tehničke preglede vozila koja trenutno ne podliježu redovnim tehničkim pregledima vozila.



Stranica