Održana info točka o sigurnom sudjelovanju u prometu

Slika /PU_KK/Vijesti/2018/11/info.tocka.28.11.JPG

Tom prilikom vozačima su dijeljeni letci pod nazivom „Uspori za 10!“, „Podsjetnik za sigurno sudjelovanje u prometu na cestama“, „Savjeti za sigurno sudjelovanje u prometu na cestama“, „Autosjedalica uvijek i bez iznimke“, „Brzina- najčešći uzrok događanja prometnih nesreća“


Foto: Pu koprivničko-križevačka 
 
U cilju povećanja stanja sigurnosti te sprečavanja događanja prometnih nesreća i stradavanja sudionika na prometnicama u srijedu, 28. studenoga, u Sv. I. Žabno policijski službenik za sigurnost i preventivu u cestovnom prometu održao je info točku na temu prometovanja mladih vozača, vozača bicikala i pješaka, korištenja sigurnosne sjedalice, četiri ubojice u prometu (alkohol, brzina, pojas i mobitel), te nastupanja nepovoljnih uvjeta na kolniku. 

Tom prilikom vozačima su dijeljeni letci pod nazivom „Uspori za 10!“, „Podsjetnik za sigurno sudjelovanje u prometu na cestama“, „Savjeti za sigurno sudjelovanje u prometu na cestama“, „Autosjedalica uvijek i bez iznimke“, „Brzina- najčešći uzrok događanja prometnih nesreća“, „Alkohol - loš vozač“, savjeti vozačima prilikom nastupanja zimskih uvjeta na kolniku, kao i ostali promidžbeni materijali uključujući reflektirajuće prsluke i strugalice za led.


Stranica