Održana info točka u Herešinu

Slika PU_KK/Vijesti/2018/02/heresin.9.2.jpg

U petak, 9. veljače, u večernjim satima u Herešinu, policijski službenici Postaje prometne policije Koprivnica održali su info točku. Tema postavljene točke bila je alkohol i brzina u prometu, korištenje sigurnosnog pojasa i mobitela, te sigurnost pješaka i biciklista u prometu.   

Foto: Pu koprivničko-križevačka 

U petak, 9. veljače, u večernjim satima u Herešinu, policijski službenici Postaje prometne policije Koprivnica održali su info točku. Tema postavljene točke bila je alkohol i brzina u prometu, korištenje sigurnosnog pojasa i mobitela, te sigurnost pješaka i biciklista u prometu.

Tijekom održavanja info točke građani su upoznati s korisnim savjetima o načinu sigurnog sudjelovanja u prometu - vožnja bez alkohola i uz prilagodbu brzine kretanja vozila uvjetima na cesti.

Posebna pozornost skrenuta je pješacima i biciklistima kako je osvijetljen biciklist i pješak - vidljiv i sigurniji sudionik u prometu.   Prisutnima su podijeljeni promidžbeni materijali Policijske uprave koprivničko-križevačke, kao podsjetnik na sigurno sudjelovanje u prometu.



Stranica