Održana izvanredna konferencija za medije - "NICOTIANA 4"

  • Slika /PU_KK/Vijesti/2021/05/Konferencija za medije (1).jpg
  • Slika

Rezultate kriminalističkog istraživanja na konferenciji za medije predstavili su Miroslav Puž, ovlašten za obavljanje poslova načelnika policijske uprave i Romano Vaupotić, voditelj Službe kriminalističke policije

Foto: Pu koprivničko-križevačka

Danas je u Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj održana konferencija za medije na kojoj su predstavljeni rezultati provedenog opsežnog kriminalističkog istraživanja više kaznenih djela Zločinačkog udruženja, Počinjenja kaznenog djela u sastavu zločinačkog udruženja, Izbjegavanja carinskog nadzora i Nedozvoljene trgovine.

Rezultate kriminalističkog istraživanja na konferenciji za medije predstavili su Miroslav Puž, ovlašten za obavljanje poslova načelnika policijske uprave i Romano Vaupotić, voditelj Službe kriminalističke policije.
 
Načelnik Puž je u uvodnom obraćanju pohvalio rad policijskih službenika na razrješenju ovih kaznenih djela. Naglasio je dobru suradnju s Ravnateljstvom policije, Carinskom upravom Republike Hrvatske, policijom i Carinom Republike Slovenije te s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta.

Voditelj Službe kriminalističke policije iznio je osnovne podatke o počinjenim kaznenim djelima u ovom opsežnom kriminalističkom istraživanju koje se provodilo više mjeseci. Također, pojasnio je sam tijek kriminalističkog istraživanja, a sve s ciljem detektiranja mogućih počinitelja ovih kaznenih djela.
 
Detaljno priopćenje možete pročitati OVDJE

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon