Održana preventivna akcija "Dan ljubaznosti"

Slika PU_KK/Vijesti/2016/10/dan.ljubaznosti.3.jpg

Foto: Pu koprivničko-križevačka 

U četvrtak, 27. listopada, od 10 do 12 sati, na području Policijske uprave koprivničko-križevačke provedena je preventivna akcija “Dan ljubaznosti“. 

U provedbi akcije bile su uključene autoškole AK Koprivnica, AMK Križevci, Auto Marko iz Koprivnice, Instruktažni centar iz Križevaca, AMC Virje i AK Đurđevac. 

Akcijom je su bili obuhvaćeni pješački prijelazi u Ulici I. Z. Dijankovečkog, Ulici P. Zrinskog i Trgu sv. Florijana u Križevcima, Trgu K. Lukaša u Svetom Ivanu Žabno, Ulici S. Radića i Ulici Đ. Basaričeka u Đurđevcu, Ulica Mitrovica i Trgu M. Gupca u Virju, te Ulici A. Nemčića, Ulici dr. Ž. Selingera i u Ulici braće Radića u Koprivnici. 

U sklopu akcije policijski službenici i djelatnici autoškola, prigodnim materijalima (blokovi, privjesci, penkala, strugalice za led, reflektirajući prsluci)  su nagradili  75 vozača koji su zaustavili svoja vozila i propustili pješake na obilježenim pješačkim prijelazima. Na posljedice kršenja prometnih propisa, putem prigodno izrađenog letka, upozoreno je bilo 18 vozača. 

Građani su izrazili zadovoljstvo provedbom rečene preventivne akcije.



Stranica