Održana preventivna akcija "Dan ljubaznosti u prometu"

  • Slika /PU_KK/Vijesti/2022/12/Dan_ljubaznosti_u_prometu_07.JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

U sklopu akcije policijski službenici i predstavnici gradova, vozače koji su zaustavili svoja vozila i propustili pješake na obilježenim pješačkim prijelazima, nagradili su prigodnim poklonima i preventivnim materijalima

Foto: Pu koprivničko-križevačka, Grad Koprivnica

Danas, 15. prosinca od 9 do 11 sati, na području Policijske uprave koprivničko-križevačke provedena je preventivna akcija “Dan ljubaznosti u prometu“.
 
Preventivnom akcijom bili su obuhvaćeni najfrekventniji pješački prijelazi u Koprivnici, Đurđevcu i Križevcima, a ista je provedena u suradnji s predstavnicima Grada Koprivnice, Đurđevca i Križevaca.
 
U sklopu akcije policijski službenici i predstavnici gradova, vozače koji su zaustavili svoja vozila i propustili pješake na obilježenim pješačkim prijelazima, nagradili su prigodnim poklonima i preventivnim materijalima.

Tijekom akcije nagrađena su 83 vozača motornih vozila.
 
Osim propuštanja pješaka na pješačkim prijelazima, akcijom je bilo obuhvaćeno i kretanje vozača bicikala površinama namijenjenim za kretanje pješaka te je prigodno nagrđeno sedam vozača bicikala koji su svoje kretanje dolaskom do nogostupa ili obilježenog pješačkog prijelaza nastavili pješice, gurajući bicikl.
 
 

Stranica