Održana redovna konferencija za novinare

Slika PU_KK/Vijesti/2012/11/Radkonf8.11.-300.jpg

Foto: Pu koprivničko-križevačka

Policijska uprava koprivničko – križevačka danas je, 8. studenog, održala redovnu mjesečnu konferenciju za novinare.

Prikaz stanja sigurnosti na području Policijske uprave zabilježenog u listopadu novinarima je predočio glasnogovornik Dražen Laljek, kroz iznesene pokazatelje stanja kriminaliteta, sigurnosti cestovnog prometa, javnog reda i mira, zaštite od požara i nadzora državne granice. Dat je osvrt i na pokazatelje stanja sigurnosti u deset mjeseci ove godine.

Voditeljica pododsjeka za sigurnost cestovnog prometa Mirela Škvorc predočila je stanje sigurnosti cestovnog prometa kroz problematiku prometovanja u zimskim uvjetima. Iznjela je podatke zabilježenog stanja sigurnosti prometa tijekom prethodne Zimske službe, upoznala za zakonskim obvezama prometovanja u zimskim uvjetima te dala niz savjeta vozačima i drugim sudionicima u prometu tijekom zimskih uvjeta na cestama.

Također, najavila je provedbu pojačanih mjera prometne policije Policijske uprave povodom proslave "Martinja", koje će se povoditi od 9. do 12. studenoga. 

Savjete zaštite od požara u sezoni grijanja i načine kako prevenirati moguće neželjene posljedice u korištenju plinskih i dimovodnih instalacija, predočila je policijska službenica za odnose s javnošću Dijana Žagar.



Stranica