Održane info točke u Koprivnici i Đurđevcu

Slika PU_KK/Vijesti/2015/11/trznica.djurdjevac.2.jpg

Foto: Pu Koprivničko-križevačka

U četvrtak, 5. studenoga, na Gradskoj tržnici u Koprivnici, policijska službenica za prometnu preventivu Postaje prometne policije Koprivnica, održala je info točku na temu „Alkohol i biciklisti u prometu“.

Tom prilikom skrenuta je pozornost biciklistima te vozačima motornih vozila, na negativan utjecaj alkohola i droga na vozače, te su isti savjetovani  o sigurnom sudjelovanju u prometu. Posebna pozornost bila je posvećena i mladim vozačima.

Osim savjeta o štetnosti konzumiranja droga i alkohola te sudjelovanja pod utjecajem istih u prometu, posjetiteljima su dijeljeni promidžbeni materijali Policijske uprave.

Također, u Đurđevcu na prostoru tržnice, uoči proslave „Martinja“, policijski službenici Policijske postaje Đurđevac održali su info točku. Tom prilikom dijeljeni su promotivni leci vezano za utjecaj alkohola na upravljanje vozilima te su davani savjeti vozačima koji su mogli informativno provjeriti alkoholiziranost uređajima za ispitivanje alkoholiziranosti. Biciklistima su dijeljeni  reflektirajući prsluci.

   



Stranica