Oprezno u prometu tijekom blagdana!

Slika /ikone/Božić1.jpg

Policijski službenici će tijekom predstojećeg blagdanskog vikenda od 23. do 27. prosinca provoditi pojačani nadzor prometa, u cilju održavanja povoljnog stanja sigurnosti svih sudionika u cestovnom prometu

Foto: Ilustracija

Ove godine, kao i prijašnjih, tijekom božićnih blagdana očekuje se pojačana frekvencija vozila na svim prometnicama. U gradovima Đurđevac, Koprivnica i Križevci povremeno može doći do otežanog i sporijeg odvijanja prometa. Najveće prometne gužve događati će se u centrima gradova i blizini velikih trgovačkih centara, a što će posebno biti izraženo u petak i subotu kada će se obavljati posljednje pripreme za Božić. U slučaju sporijeg odvijanja prometa, građane molimo za međusobno uvažavanje i strpljenje.
 
Kako bi se što prije osiguralo optimalno odvijanje prometa policijski službenici će, po potrebi, vršiti fizičku regulaciju prometa te je potrebno postupati sukladno njihovim znacima.

Da bi blagdanski vikend pred nama protekao u radosti i veselju, sve sudionike u prometu pozivamo na povećan oprez i poštivanje prometnih propisa.
 
Policijski službenici će tijekom predstojećeg blagdanskog vikenda od 23. do 27. prosinca provoditi pojačani nadzor prometa, u cilju održavanja povoljnog stanja sigurnosti svih sudionika u cestovnom prometu.
 
Sretne božićne blagdane želi Vam Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Najave | Promet i vozila