Osumnjičeni na koprivničkom području uzgajao stabljike konoplje tipa droga – oduzete 24 stabljike

Slika /ikone/policija natpis.JPG

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 30-godišnjakom s koprivničkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. 

Sumnja se da je osumnjičeni tijekom ove godine na koprivničkom području neovlašteno uzgajao stabljike konoplje tipa droga u svrhu proizvodnje droge marihuane.

Temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu izvršena je pretraga kuće i drugih prostorija te je pronađeno i oduzeto 24 komada stabljike konoplje tipa droga visine od 8 do 90 centimetara i 19 grama zelene biljne materije nalik na drogu marihuanu. 

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku.
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon