Osumnjičeni za pokušaj razbojništva u Ferdinandovcu

Slika /ikone/lisice.jpg

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništva u pokušaju protiv osumnjičenih je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave koprivničko-križevačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenom 33-godišnjakinjom s područja Republike Srbije, 32-godišnjakinjom s područja Zagrebačke županije te prema dvojici osumnjičenika starosti 17 i 16 godina, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništva u pokušaju.
 
Sumnja se da su osumnjičeni 21. lipnja ove godine u popodnevnim satima, u Ferdinandovcu ušli u obiteljsku kuću te fizički napali 83-godišnjaka i 79-godišnjakinju, a potom se udaljili iz kuće ništa ne otuđivši. U događaju je 79-godišnjakinja zadobila teške tjelesne ozljede, a 83-godišnjak lakše ozljede.
 
Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništva u pokušaju protiv osumnjičenih je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu. Osumnjičene 33 i 32-godišnjakinja te osumnjičeni 17-godišnjak predani su pritvorskom nadzorniku, dok je prijava protiv osumnjičenog 16-godišnjak podnesena redovnim putem.
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon