Osumnjičenici prodavali i davali na uživanje drogu marihuanu, amfetamin i ecstasy

Slika /ikone/Policija1.jpg

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i omogućavanje trošenja droga protiv osumnjičenika su podnijete kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu, a osumnjičeni 20-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom osumnjičenika starosti 22 i 20-godišnjakom s koprivničkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i omogućavanje trošenja droga.

Sumnja se da je osumnjičeni 22-godišnjak tijekom ove godine posredovao u kupnji, prodavao i davao na uživanje drogu marihuanu  drugim osobama. 

Također, sumnja se da je osumnjičeni 20-godišnjak tijekom ove godine prodavao drogu marihuanu, amfetamin i ecstasy te davao na uživanje drogu marihuanu drugim osobama.
Tijekom kriminalističkog istraživanja oduzeta je manja količina droge marihuane i metalna drobilica.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i omogućavanje trošenja droga protiv osumnjičenika su podnijete kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu, a osumnjičeni 20-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku.     
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon