Pohvala policiji

Slika /ikone/policija sigurnost i povjerenje.JPG

Policijska uprava koprivničko – križevačka jučer, 8. travnja, zaprimila je elektroničkom poštom pohvalu za profesionalan rad policijskih službenika Policijske postaje Križevci

Foto: Ilustracija 

Uz obavljanje redovitih zadaća i poslova, svrha policijskog posla je pomoć građanima u svakodnevnim situacijama kada god se za to ukaže potreba. Sretni smo kada građani prepoznaju pozitivan rad i angažman policije zbog čega objavljujemo pohvalu  koju smo zaprimili elektroničkom poštom:
 
Poštovani gospodine načelniče,

Ovim putem se želim zahvaliti Vašim djelatnicima prometne policije iz Križevaca koji su danas u jutro obnašali svoju službenu dužnost u Bjelovarskoj ulici u Križevcima neposredno uz željezničku prugu.
Naime danas u jutro oko 7.30 sati naša se autodizalica kretala prema željezničkoj pruzi prema gradilištu i na samom željezničkom prijelazu se desio kvar i autodizalica se ugasila te je nismo mogli pokrenuti s mjesta.
Vaši djelatnici su ODMAH uskočili u pomoć. Nakon pet minuta su se rampe zatvorile, nastala je panika jer je svaki čas trebao naići teretni vlak. Vaši djelatnici su iz kolone izvukli kamion koji je zakvačio našu autodizalicu te ju odšlepao do obližnjeg parkirališta, a u međuvremenu je kompozicija vlaka zaustavljena prije prijelaza.

Beskrajno sam zahvalan Vašim djelatnicima na svesrdnoj pomoći koja je pružena u toj stresnoj situaciji te se ovom prilikom zahvaljujem njima, kao i Vašoj policijskoj postaji.
Bili su toliko skromni i samozatajni da nisu htjeli niti da ih počastim s kavom ili sokom.

S poštovanjem
 
MIRAD d.o.o.
 

Pisane vijesti | Društvo i zajednica