Policija na Obrtničkom i gospodarskom sajmu u Križevcima

Slika PU_KK/Vijesti/2014/11/GospSajamKz_2.jpg

Foto: Ilustracija

U vremenu od 7. do 9. studenoga u Križevcima, na prostoru sportske dvorane OŠ "Ljudevita Modeca", održan je XVII. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije, na kojemu su se predstavili i policijski službenici Policijske postaje Križevci.

Policijski službenici za prometnu preventivu postavili su  info-točku s prigodnim promidžbenim materijalima tematike stradavanja u cestovnom prometu, te  projektima „Dan kao san“, „Živim život bez nasilja“ i „Manje oružja, manje tragedija“.

Ovom prilikom izložen je i dio opreme koju koristi prometna policija u svakodnevnom radu,  a posjetitelji su mogli postavljati i pitanja vezana uz problematiku prometa.

Info-točku je posjetio veći broj ljudi, a raduje činjenica da je među njima bilo najviše mladih, kojima je nadasve bio zanimljiv simulator vožnje „Honda raiding trainer“.

Obzirom na dane tradicionalnog „Martinja“, posjetiteljima je skrenuta posebna pozornost na opasnosti koje vrebaju u prometu vezane uz pijenje alkohola i vožnju. Također su bile atraktivne i takozvane „pijane naočale“ koje su posjetitelji mogli isprobati. 



Stranica