Policija na tehničkom pregledu traktora u Hlebinama

Slika PU_KK/Vijesti/2013/11/TPTraktoraHlebine.jpg

Jučer, 28. studenoga, policijska službenica za prometnu preventivu u Hlebinama je, prilikom obavljanja redovnog tehničkog pregleda traktora na terenu od strane Stanice za tehničke preglede, održala edukativno predavanje – tribinu.

Foto: Pu koprivničko - križevačka

Jučer, 28. studenoga, policijska službenica za prometnu preventivu u Hlebinama je, prilikom obavljanja redovnog tehničkog pregleda traktora na terenu od strane Stanice za tehničke preglede, održala edukativno predavanje – tribinu.

Predavanje je održano na temu „Prometovanje traktora, tehnička ispravnost traktora, osiguranje“. Ovom prilikom skrenuta je pozornost na korektno i odgovorno ponašanje u prometu, opasnosti alkohola u prometu. Ukazano je na potrebu češćeg izvršavanja dnevnih preventivnih tehničkih pregleda traktora i priključnih vozila (poglavito svjetla i uređaja za kočenje).

Na kraju tribine prisutnima je podijeljen letak vezan uz najčešće prekršaje koje čine vozači traktora, sa savjetima za sigurnu vožnju. Također, traktoristima je skrenuta pozornost na preventivnu akciju "Dani tehničke ispravnosti vozila 2013" koja traje do 30. studenoga. 



Stranica