Policijski službenici sudjelovali na tribini "Društvene mreže - alat i oružje"

Slika PU_KK/Vijesti/2014/02/tribina.1.300.jpg

Foto: Pu koprivničko-križevačka 

U organizaciji Podružnice Središnje Hrvatske, Hrvatske udruge za odnose s javnošću, jučer, 20. veljače, u Koprivnici je održana tribina pod nazivom „Društvene mreže – alat i oružje“.

Na temu društvenih mreža kao korisnog alata u odnosima s javnošću, o perspektivi budućnosti društvenih mreža ali i drugim korisnim informacijama o svakodnevnom korištenju društvenih mreža govorila je Aleksandra Kolarić, predsjednica Hrvatske udruge za odnose s javnošću.

Načelnik policijske postaje Koprivnica, Dražen Magdić, govorio je o opasnostima društvenih mreža, aktivnostima koje Policijska uprava provodi u sklopu projekta „Nisi sam“, odnosno edukativnim predavanjima vezanima uz vršnjačko i seksualno nasilje i zlostavljanje putem društvenih mreža.

Također, tribinu su aktivno podržali predstavnici jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, vlasnici portala, radijski voditelji i predstavnici medija.

Na spomenutoj tribini prisustvovali su Maja Vrbek, policijska službenica za prevenciju Ureda načelnika, Dijana Žagar, policijska službenica za odnose s javnošću Policijske uprave koprivničko – križevačke i Robert Šarec, kontakt policajac Policijske postaje Koprivnica.



Stranica