Policijski službenici sudjelovali u korporativnom volontiranju

Slika PU_KK/Vijesti/2015/06/volontiranje.6.jpg

Foto: Pu koprivničko-križevačka

U suradnji s Udrugom osoba s invaliditetom „Bolje sutra“ Koprivnica u subotu, 20. lipnja, policijski službenici Policijske uprave koprivničko-križevačke uključili su se u korporativno volontiranje na sportsko-rekreativnoj manifestaciji VI. natjecanju u ribolovu za osobe s invaliditetom 2015.                                       

Natjecanje je održano na jezeru Ješkovo u Goli, a sudjelovalo je 11 ekipa iz udruga osoba s invaliditetom, s oko 70 sudionika (volontera, natjecatelja i njihovih pratitelja). Ovo je četvrta godina zaredom kako se policijski službenici Policijske uprave uključuje u tu aktivnost.

Korporativno volontiranje je neplaćena aktivnost, poticana i podržana od strane tvrtke/poduzeća, koje pomaže neprofitne i humanitarne organizacije i doprinosi razvoju zajednice. Na ovakvim aktivnostima volonteri pružaju svu potrebitu pomoć natjecateljima prilikom samog događanja.

Cilj ovog vida suradnje je međusobno upoznavanje, poboljšavanje međusobne komunikacije i suradnje, te dodatno senzibiliziranje policijskih službenika spram osoba s invaliditetom.



Stranica