Posjet policijskoj postaji Križevci

Slika PU_KK/Vijesti/2012/10/kž.26.10.300.gif

Danas, 26. listopada, Policijsku postaju Križevci posjetili su članovi Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Križevci i to njih 15 sa voditeljima. Posjet je ujedno iskorišten u pogledu edukacije vezane uz sigurno sudjelovanje u prometu.

Foto: Pu koprivničko-križevačka  

Danas, 26. listopada, Policijsku postaju Križevci posjetili su članovi Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Križevci i to njih 15 sa voditeljima. Posjet je ujedno iskorišten u pogledu  edukacije vezane uz  sigurno sudjelovanje u prometu. 

Obzirom da se radi o osobama s teškoćama u razvoju, sama edukacija je provedena na  primjeren način a najviše s ciljem zbližavanja  sa policijskim službenicima i porukom da su im policajci prijatelji i da se uvijek mogu obratiti policajcu na cesti ukoliko im treba neka pomoć. 

Nakon edukacije, isti su pogledali radne prostore policijskih službenika a najviše ih se dojmila posebna prostorija koja se koristi  za smještaj osoba do prestanka djelovanja opojnih sredstava. 

Članovi udruge su bili zadovoljni posjetom a dogovoreni su i naredni kontakti posebice iz domene preventivnog djelovanja policije. 



Stranica