Požari na građevinama

Slika PU_KK/Vijesti/2015/03/požar.kuće.png

Noćas, 20. ožujka, oko 3 sata u Molve Gredama zbog kratkog spoja na električnoj instalaciji na tavanskom dijelu završetka kuće došlo je do požara.

Foto: Ilustracija 

Noćas, 20. ožujka, oko 3 sata u Molve Gredama zbog kratkog spoja na električnoj instalaciji na tavanskom dijelu završetka kuće došlo je do požara. U požaru je u potpunosti izgorjelo krovište gospodarskog objekta i veći dio krovišta kuće. Također, izgorjelo je sedam goveda, četiri ovce, pet janjaca, dvije svinje kao i više poljoprivrednih raznih strojeva i oruđa.

Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta cijeni se na oko 200.000 kuna. Požar su ugasili vatrogasci JVP Đurđevac, DVD Molve i Medvedička.

Očevidne radnje na mjestu događaja obavili su policijski službenici Policijske postaje Đurđevac i inspektor zaštite od požara Policijske uprave koprivničko – križevačke, koji će podnijeti izviješće Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici. 

Također, u četvrtak, 19. ožujka, između 15 i 15.30 sati u Hlebinama došlo je do požara u radionici koja je u potpunosti izgorjela s uređajima, alatima i osobnim automobilom. Požar je izbio zbog pregrijavanja i zapaljenja gumenih dijelova na osobnom automobilu u vrijeme kada je 28 – godišnjak vario aparatom. 

Nije bilo  ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta cijeni se na oko 80.000 kuna. Požar su ugasili vatrogasci JVP Koprivnica i DVD Hlebine. 

Očevidne radnje na mjestu događaja obavili su policijski službenici Policijske postaje Koprivnica i inspektor zaštite od požara Policijske uprave koprivničko – križevačke, koji će podnijeti izviješće Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici.



Stranica