Poziv kandidatima na testiranje za popunu slobodnog radnog mjesta u Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj

Slika PU_KK/Vijesti/2015/09/zgrada.bmp

Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj, Trg Eugena Kumičića 18, Koprivnica, soba broj 67 (učionica PPP Koprivnica) dana 15.9.2015. godine s početkom u 08,00 sati.   

Foto: Ilustracija

Komisija za provedbu javnog natječaja za prijam u državnu službu u Policijsku upravu koprivničko-križevačku izvješćuje da će se testiranje kandidata/kandidatkinja koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja održati u Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj, Trg Eugena Kumičića 18, Koprivnica, soba broj 67 (učionica PPP Koprivnica) dana 15.9.2015. godine s početkom u 08,00 sati

Po dolasku na provjeru znanja, od kandidata/kandidatkinja će biti zatraženo predočavanje odgovarajuće identifikacijske isprave radi utvrđivanja identiteta. 

Kandidati/kandidatkinje koji ne mogu dokazati identitet ne mogu pristupiti testiranju. 

Za vrijeme pisane provjere znanja i sposobnosti kandidati/kandidatkinje se ne smiju služiti literaturom i zabilješkama, ne smiju napuštati prostoriju u kojoj se odvija testiranje i moraju obavezno isključiti mobitele. 

Pisani dio testiranja sastoji se od provjere poznavanja osnova ustavnog ustrojstva Republike Hrvatske i provjere znanja, sposobnosti i vještina  bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta.

Testiranje će se izvršiti i iz praktičnog poznavanja daktilografije u obliku diktata i prijepisa.

Pravni izvori za pripremanje kandidata/kandidatkinja za testiranje za radno mjesto daktilograf u smjeni su:

1. Ustav Republike Hrvatske (Narodne novine br. 85/2010 – pročišćeni tekst i 5/2014)

2. Uredba o uredskom poslovanju (Narodne novine br. 7/2009) 

Svaki kandidat/kandidatkinja pozvan/a na testiranje dužan/a je ponijeti pribor za pisanje (kemijska olovka plave boje). 

Svi kandidati/kandidakinje koji zadovoljavaju formalne uvjete biti će i telefonski izviješteni o mjestu i vremenu testiranja.

Za  kandidata/kandidakinju koji ne pristupi testiranju, smatra se da je povukao/la prijavu na javni natječaj i više se ne smatra kandidatom.  

Kandidati/kandidatkinje koji/e zadovolje na provjeri znanja, odnosno ostvare najmanje 5 bodova iz testa provjere osnova ustavnog ustrojstva Republike Hrvatske, najmanje 5 bodova iz testa provjere znanja bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta i najmanje 5 bodova iz poznavanja daktilografije, pristupit će razgovoru (intervjuu) s Komisijom, a isti će se obavljati neposredno nakon utvrđivanja rezultata testiranja.   

Komisija će u razgovoru (intervjuu) s kandidatima/kandidatkinjama utvrditi interese, profesionalne ciljeve, motivaciju, stečeno radno iskustvo u struci te rezultate ostvarene u njihovu dotadašnjem radu. Smatrat će se da je kandidat/kandidatkinja zadovoljio/la na razgovoru (intervjuu) ako je dobio/la najmanje 5 bodova.



Stranica