Pratnja Križnog puta mladih

Slika PU_KK/Vijesti/2012/pol.vozilo.bmp

Ovaj vikend, 16. i 17. ožujka, na području Koprivničko - križevačke županije održati će se tradicionalni Križni put mladih Varaždinske biskupije, na kojem se očekuje od 700 mladih.

Foto: Pu koprivničko-križevačka  

Ovaj vikend, 16. i 17. ožujka, na području Koprivničko - križevačke županije održati će se tradicionalni Križni put mladih Varaždinske biskupije, na kojem se očekuje od 700 mladih. 

Dana 16. ožujka, subota, sudionici Križnog puta mladih kretati će se slijedećom relacijom; Reka – Starigrad – Jagnjedovec – Starigrad - Draganovec – Bakovčice – Štaglinec – ulice u gradu Koprivnici do Srednje obrtničke škole. 

Dana 17. ožujka, nedjelja, sudionici Križnog puta mladih kretati će se slijedećom relacijom: Koprivnica, polazak iz Srednje obrtničke škole -  Herešin – Peteranec – Koprivnički Ivanec – Koprivnica, Močile. 

Kod Crkve blažene majke Terezije u Starigradu, Crvke sv. Nikole i Crvke sv. Antuna u Koprivnici, Crkve sv. Ivana Krstitelja u Koprivničkom Ivancu i Crkve sv. Leopolda Bogdana Mandića u Močilama predviđena su misna slavlja i druženje sudionika Križnog puta. 

Policijski službenici Policijske uprave koprivničko - križevačke izvršiti će pratnju sudionika Križnog puta mladih. 

Sve sudionike u prometu molimo da poštuju znakove policijskih službenika koji će vršiti pratnju sudionika Križnog puta, da s posebnom pozornošću sudjeluju u prometu u zonama rečenih crkava.



Stranica