Predočnici brzine u Kalinovcu

Slika PU_KK/Vijesti/2012/11/PredocnikBrzDju.jpg

U srijedu, 31. listopada, na državnoj cesti broj 2 u Kalinovcu postavljeni su predočnici brzine, još jedni u nizu novopostavljene promjenjive svjetlosne signalizacije.

Foto: Pu koprivničko-križevačka

U srijedu, 31. listopada, na državnoj cesti broj 2 u Kalinovcu postavljeni su predočnici brzine, još jedni u nizu novopostavljene promjenjive svjetlosne signalizacije.

Na području Policijske postaje Đurđevac nedugo nakon postavljanja promjenjivih prometnih znakova „Djeca na cesti“ na državnoj cesti broj 43 u Šemovcima i Hampovici ispred mjesnih škola, postavljeni su i predočnici brzine na još jednom vrlo prometnom pravcu i to upravo na mjestu raskrižja državne ceste s cestama koje vode prema mjestima Kalinovcu i Budrovcu.

Značajno je to da će ovi predočnici usporavanjem prometa značajno olakšati prijelaz državne ceste, kako vozilima, tako i velikom broju pješaka, mještana Kalinovca koji da bi došli do stajališta vlaka upravo na tom mjestu moraju prijeći prometnu državnu cestu.

Navedena prometna rješenja su još jedan korak u smjeru podizanja što veće sigurnosti u prometu na području Policijske postaje Đurđevac.



Stranica