Predstavljen rad policije na 18. Obrtničkom i gospodarskom sajmu u Križevcima

Slika PU_KK/Vijesti/2015/11/sajam.kz.3.jpg

Foto: Pu koprivničko-križevačka

Danas 6. studenoga, u 11 sati, u Križevcima na prostoru OŠ „Ljudevita Modeca“ održano je svečano otvorenje 18. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije, koje je posjetilo više stotina ljudi, a među ostalima i učenici osnovnih škola.

Kao i svake godine do sada, na sajmu sudjeluju i policijski službenici Policijske postaje Križevci koji predstavljaju rad i opremu policije te odgovaraju na pitanja zainteresiranih posjetitelja i dijele promotivne materijale, a istom prilikom zainteresirani imaju priliku isprobati i simulator motocikla marke „Honda“. 

Uz policijske službenike Policijske postaje Križevci na otvorenju je bio prisutan i policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave, koji je prezentirao akciju „Manje oružja manje tragedije“, a kojom je prilikom zainteresirane posjetitelje upoznao sa raznim vrstama minsko-eksplozivnih sredstava, kao i njihovim posljedicama, a ujedno su dijeljeni i promotivni materijali. 

Obzirom da se kasnije navečer, u sklopu programa sajma, na Trgu Josipa Jurja Strossmayera, prema tradiciji krsti mošt po Križevačkim štatutima, posjetiteljima je skrenuta posebna pozornost na opasnosti koje vrebaju u prometu, vezano uz konzumaciju alkohola i vožnju, a o istome će se posjetiteljima skretati pažnja i u narednim danima posjete sajmu.



Stranica