Preventivna akcija nadzora tehničke ispravnosti vozila

Slika /ikone/policija sigurnost i povjerenje.JPG

Akcija je usmjerena na nadzor tehničke ispravnosti svih kategorija vozila s ciljem poticanja vozača da preventivno kontroliraju ispravnost vlastitog vozila kako bi sigurno sudjelovali u prometu

Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave koprivničko-križevačke u suradnji sa stanicama za tehnički pregled vozila STP „Hrvatske šume“ RJ Mehanizacija i prijevoz Đurđevac i STP „Dravska“ iz Koprivnice provesti će se preventivna akcija nadzora tehničke ispravnosti vozila.
 
Akcija je usmjerena na nadzor tehničke ispravnosti svih kategorija vozila s ciljem poticanja vozača da preventivno kontroliraju ispravnost vlastitog vozila kako bi sigurno sudjelovali u prometu, odnosno izbjegli događanje prometne nesreće uvjetovane tehničkom neispravnošću vozila.
 
Na području Policijske postaje Đurđevac akcija će se provesti sutra, 23. svibnja, a na području Policijske postaje Koprivnica u srijedu, 24. svibnja 2023. godine.
 
Apeliramo na sve vozače da vode računa o tehničkoj ispravnosti vozila posebice stanju kočionog sustava, signalizacije, stanje guma i tlaka u istima i dr., važnosti prometne dozvole i osiguranju vozila.
             
Akcija ima preventivni karakter, dok će policijski službenici tijekom akcije sankcionirati gruba kršenja prometnih propisa.
 

Najave | Promet i vozila