Promet: Dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i tri s materijalnom štetom

Slika /ikone/1policija natpis.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i tri s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Jučer, 15. kolovoza, oko 9.30 sati, u Koprivnici 24-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Ford koprivničke registarske oznake krećući se Bilogorskom ulicom. Dolaskom do raskrižja s Starogradskom ulicom oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu VW koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 83-godišnji vozač. Tom prilikom Ford je prednjim djelom udario u bočnu stranu VW koji se zarotirao i udario u betonsku ogradu. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 83-godišnji vozač.  Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.  
 
Jučer, 15. kolovoza, oko 11.50 sati, u Kenđelovcu 72-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Škoda zagrebačke registarske oznake u smjeru Bjelovara. Uslijed neprilagođene brzine kretanja vozilom je udario je u stražnji dio osobnog automobila Peugeot križevačke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 31-godišnji vozač, a koji je bio zaustavljen zbog prometne situacije ispred sebe. U prometnoj nesreći ozlijeđena je 32-godišnja putnica u osobnom automobilu Peugeot, kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije te će se protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću podnijeti odgovarajuća pismena.

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 15. kolovoza, oko 12.45 sati, u Novigradu Podravskom u Gajevoj ulici 53-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Citroen koprivničke registarske oznake u smjeru Molvi. Uslijed nepropisnog skretanja sudario se s osobnim automobilom Fiat koprivničke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 53-godišnji vozač. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 15. kolovoza, oko 19.30 sati, na otvorenom djelu ceste Molve-Novigrad Podravski 25-godišnja vozačica upravljala je motociklom Honda koprivničke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine kretanja došlo je do pada motocikla i vozačice na kolnik. Tom prilikom neposredno iza nje 27-godišnji vozač upravljao je  motociklom Suzuki koprivničke registarske oznake te uslijed ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu, u izbjegavanju sudara došlo je do pada motocikla i vozača na kolnik. Protiv oboje vozača će biti pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti.     

Jučer, 15. kolovoza, oko 21.15 sati, u Sigecu 61-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 2,03 promila upravljao je teretnim automobilom Fiat švicarske registarske oznake u smjeru raskrižja s Ulicom Matije Gupca. Uslijed neprilagođene brzine kretanja vozilom je sletio van kolnika te udario u betonsku ogradu. Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.

Pisane vijesti | Promet i vozila