Promet: Tijekom vikenda zabilježene dvije prometne nesreće

Slika /ikone/policija.kc.rotirke.jpg

Na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreće u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i prometna nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreće u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i prometna nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.  
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
U subotu, 14. ožujka, oko 18.40 sati, u Koprivnici u Ulici Ante Starčevića 52 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Chrysler koprivničke registarske oznake iz smjera Varaždinske ceste. Nakon raskrižja sa Kolodvorskom ulicom na neutvrđen način vozilom je sletio van kolnika na travnatu površinu te udario u prometni znak. Vozač nije bio pod utjecajem alkohola, a po zaprimanju liječničke dokumentacije biti će podnesena odgovarajuća pismena.
 
Prometna nesreća s materijalnom štetom
 
U nedjelju, 15. ožujka, oko 9.35 sati, u Koprivnici na Radničkoj cesti na parkiralištu 23 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Ford čakovečke  registarske oznake. Prilikom vožnje unazad udario je u parkirani osobni automobil Kia s priključenom prikolicom koprivničkih registarskih oznaka. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću napustio je mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila