Promet: U dvije prometne nesreće dvije osobe ozlijeđene

Slika /ikone/policija.kc.rotirke.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe ozlijeđene

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe ozlijeđene.  
 
Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 10. prosinca, oko 5.45 sati, u Tremi 21-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Renault križevačke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine automobil je sletio u lijevi putni jarak, udario u zemljani nasip, prevrnuo se na krov i ponovno se vratio na kotače. U prometnoj nesreći vozač je lakše ozlijeđen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 10. prosinca, oko 18 sati, nepoznati vozač upravljao je nepoznatim vozilom državnom cestom broj 2 u Đurđevcu u Ulici grada Vukovara. Prilikom nepropisnog pretjecanja 19-godišnjeg vozača bicikla, koji na sebi nije imao reflektirajući prsluk i bez svijetla na biciklu došlo je do kontakta vozila i bicikla.  Biciklista je odbačen u desni putni jarak dok je vozač vozilom napustio mjesto događaja. Vozač bicikla je ozlijeđen, a po zaprimanju liječničke dokumentacije bit će podnijeta odgovarajuća pismena protiv obojice vozača u domeni njihove odgovornosti. Policija traga za nepoznatim vozilom i vozačem.  
 

Pisane vijesti | Promet i vozila