Promet: U protekla 24 sata zabilježene četiri prometne nesreće

Slika /ikone/Policija4.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su četiri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su četiri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 16. lipnja, oko 6.30 sati, u Prikraju Križevačkom 20 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Hyundai križevačke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja te prilikom skretanja u lijevo oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Renault križevačke registarske oznake, kojim je upravljao 37 – godišnji vozač. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju automobila. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 16. lipnja, oko 6.40 sati, u Koprivnici 35 – godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Ford koprivničke registarske oznake krećući se Ulicom Vinički put u smjeru raskrižja s Vinogradskom ulicom. Dolaskom do raskrižja oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu Golf koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 22 – godišnji vozač. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju automobila. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 16. lipnja, oko 11.30 sati, u Đurđevcu u Ulici Đure Basaričeka na parkiralištu 34 – godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Hyundai virovitičke registarske oznake. Prilikom nepropisne vožnje unazad udarila je u propisno parkirani osobni automobil. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 16. lipnja, oko 16.55 sati, u Koprivnici na Bjelovarskoj cesti 22 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Passat koprivničke registarske oznake u smjeru Ulice braće Radića. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Novi Brežanec, uslijed ne držanja potrebnog razmaka Passat je prednjim djelom vozila udario u stražnji dio osobnog automobila Opel koprivničke registarske oznake, kojim je ispred njega u istom smjeru upravljala 34 – godišnja vozačica, a koja je vozilom udarila u stražnji dio euro kuke osobnog automobila Renault koprivničke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljao 86 – godišnji vozač, a koji je zaustavio vozilo radi propuštanja vozila iz suprotnog smjera i skretanja u lijevo. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak, dok je 86 – godišnjem vozaču naplaćena novčana kazna zbog prometnog prekršaja.   
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila