Promet: U protekla 24 sata zabilježene dvije prometne nesreće

Slika /ikone/policija.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj su dvije osobe ozlijeđene i prometna nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj su dvije osobe ozlijeđene i prometna nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.  
 
Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 25. lipnja, oko 23.20 sati, u Drnju u Ulici braće Radića 20 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Daewoo koprivničke registarske oznake prije položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 2,32 promila te nije koristio sigurnosni pojas. Zbog neprilagođene brzine automobil je sletio van kolnika i udario u betonski nosač mosta. Vozač je lakše ozlijeđen te je smješten u posebne prostorije policije do otrježnjenja. Također, u prometnoj nesreći ozlijeđen je i 27 – godišnji putnik, čija kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije, kao i podnošenje odgovarajućih pismena protiv vozača.   
 
Prometna nesreća s materijalnom štetom
 
Jučer, 25. lipnja, oko 7.15 sati, u Reki u Ulici Stjepana Radića 23 – godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom VW Passat koprivničke registarske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja vozilo je sletjelo van kolnika, udarilo u smjerokazni stupić, rubni kamen, dvije dvorišne ograde, betonski stup javne rasvjete i prometni znak. Vozačici je očitana koncentracija alkohola od 0,22 promila i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.   
 

Pisane vijesti | Promet i vozila