Promet: U protekla 24 sata zabilježene dvije prometne nesreće

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće u s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće u s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 19. kolovoza, oko 11.30 sati, u Koprivnici u Ulici Tina Ujevića 37 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW Polo koprivničke registarske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja vozilo je sletjelo u lijevo te udarilo u temelj  kolnog ulaza i betonsko-žičanu ogradu. Vozač je upravljao pod utjecajem alkohola od 3,46 promila te je smješten u posebne prostorije policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 19. kolovoza, oko 13.20 sati, u Koprivnici 19 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Ford daruvarske registarske oznake krećući se odvojkom Ulice Mirka Viriusa u smjeru raskrižja. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Peugeot koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 45 – godišnja vozačica. Tom prilikom Ford je prednjom stranom udario u bočnu stranu Peugeota. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila