Promet: U protekla 24 sata zabilježene dvije prometne nesreće

Slika /ikone/policija natpis4.JPG

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 26. kolovoza, oko 10.25 sati, u Križevcima u Koprivničkoj ulici 28 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Renault križevačke registarske oznake u smjeru centra grada. Uslijed ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu prednjim dijelom vozila udario je u stražnji dio osobnog automobila Peugeot koprivničke registarske oznake, kojim je upravljao 56 – godišnji vozač, a koji je usporavao kretanje zbog skretanja. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 26. kolovoza, oko 17.20 sati, u Koprivnici u Starogradskoj ulici 72 – godišnji vozač upravljao je biciklom Puch nepropisno se krećući nogostupom u  smjeru zaobilazne ceste. Uslijed uključivanja na kolnik oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Seat osječke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljala 24 – godišnja vozačica. Tom prilikom bicikl je udario u automobil, nakon što je prouzročio prometnu nesreću biciklist je napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila