Promet: U protekla 24 sata zabilježene dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 4. ožujka, oko 8.45 sati, u Križevcima u Potočkoj ulici 22-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Renault križevačke registarske oznake u smjeru raskrižja s Ulicom Franje Račkoga. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Hyundai križevačke registarske oznake kojim je upravljao 49-godišnji vozač. Tom prilikom Renault je prednjom stranom udario u bočnu stranu Hyundaia. Protiv vozača koji je izazvao prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 4. ožujka, oko 12.55 sati, u Koprivničkim Bregima u Ulici kralja Tomislava  50-godišnjak je upravljao osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake u smjeru raskrižja s Ulicom Poljanec. Prilikom skretanja u lijevo oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Suzuki koprivničke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljala 42-godišnja vozačica. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju automobila. Protiv vozača koji je izazvao prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.    
 

Pisane vijesti | Promet i vozila