Promet: U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće

Slika /ikone/policija.kc.rotirke.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.  
 
Jučer, 9. ožujka, oko 8.40 sati, u Đurđevcu u Ulici Grkinska na raskrižju 46 – godišnji vozač upravljao je traktorom Zetor koprivničke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja uslijed nepropisnog skretanja u lijevo došlo je do kontakta s teretnim vozilom Opel zadarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 61 – godišnji vozač te nepropisno pretjecao traktor. Protiv obojice vozača bit će pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti.
 
Jučer, 9. ožujka, oko 9.10 sati, u Koprivnici 74 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Citroen varaždinske registarske oznake krećući se Marofskom ulicom u smjeru semaforiziranog raskrižja s Ulicom Donji Banovec. Dolaskom do raskrižja, ušao je u raskrižje iako je na semaforu bilo upaljeno crveno prometno svjetlo za njegov smjer kretanja. Tom prilikom došlo je do sudara s osobnim automobilom Mazda austrijske registarske oznake kojim je upravljao 71 – godišnji vozač. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 9. ožujka, oko 16 sati, u Gornjem Fodrovcu 23 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Alfa Romeo križevačke registarske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja došlo je do sudara s osobnim automobilom Honda zagrebačke registarske oznake kojim je upravljao 49 – godišnji vozač, a koji je bio u punoj fazi pretjecanja osobnog automobila Alfa. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila