Promet: U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 24. lipnja, oko 10.20 sati, u Križevcima u Ulici Petra Zrinskog na parkiralištu 23 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Honda križevačke registarske oznake te prilikom nepropisne vožnje unazad udario u osobni automobil VW Golf zagrebačke registarske oznake, kojim je upravljao 29 – godišnji vozač, a koji se uključio u promet s obilježenog parkirališnog mjesta. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Potom, oko 19.30 sati, u Jagnjedovcu 34 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Citroen koprivničke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 0,91 promil. Uslijed nepropisnog kretanja vozilo je sletjelo van kolnika u odvodni kanal. Protiv vozača bit će pokrenut prekršajni postupak.  
 
Također, oko 21.50 sati, u Koprivnici na Varaždinskoj cesti 29 – godišnji vozač upravljao je pod utjecajem alkohola od 1,72 promila osobnim automobilom Škoda koprivničke registarske oznake u smjeru semaforiziranog raskrižja sa Zagrebačkom ulicom. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu, Škoda je prednjim djelom udarila u stražnji dio osobnog automobila VW Polo varaždinske registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljala 23 – godišnja vozačica. Uslijed udara Polo je odbačen unaprijed i prednjim dijelom je udario u stražnji dio osobnog automobila Renault koprivničke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljao 19 – godišnji vozač, a koji je zaustavio vozilo radi crvenog svijetla na semaforu. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.  
 

Pisane vijesti | Promet i vozila