Promet: U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreće s ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

Prometne nesreće
 
U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreće s ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 19. travnja, oko 7.40 sati, na cesti Trema-Lemeš Križevački 41-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom BMW križevačke registracijske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je udarila u betonski most i zemljani nasip putnog jarka. U prometnoj nesreći 10-godišnji putnik je ozlijeđen. Po zaprimanju liječničke dokumentacije bit će podnesena odgovarajuća pismena.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 19. travnja, oko 15.40 sati, u Koprivnici 34-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Passat koprivničke registracijske oznake krećući se zaobilaznom cestom u smjeru raskrižja s Križevačkom cestom. Prilikom nepropisnog skretanja u lijevo, bočnom stranom vozila je udario u osobni automobil BMW koprivničke registracijske oznake kojim je upravljao 46-godišnji vozač, a koji je pretjecao Passat. Tom prilikom BMW se zanio i udario u ogradu mosta. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 19. travnja, oko 19 sati, u Koprivnici 32-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom BMW njemačke registracijske oznake pod utjecajem alkohola od 0,86 promila, krećući se zaobilaznom cestom u smjeru raskrižja s Križevačkom cestom. Dolskom do raskrižja uslijed neprilagođene brzine vozilom je sletio van kolnika i udario u zemljani nasip. Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila