Promet: U protekla 24 sata zabilježeno pet prometnih nesreća

Slika /ikone/policija natpis.JPG

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i četiri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i četiri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

U subotu, 13. lipnja, oko 18.05 sati, u Koprivnici u Dugoj ulici 18 – godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Citroen koprivničke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Frana Galovića oduzela je prednost prolaska motociklu Gilera pulske registarske oznake kojim je prije položenog vozačkog ispita određene kategorije i pod utjecajem alkohola od 1,21 promil upravljao 26 – godišnji vozač. Vozač motocikla je zadobio lakše tjelesne ozljede. Protiv oboje vozača u domeni njihove prekršajne odgovornosti će biti pokrenut prekršajni postupak.

Prometne nesreće s materijalnom štetom

U petak, 12. lipnja, oko 23 sata, u Prugovcu u Ulici Borička nepoznati vozač je nepoznatim vozilom udario u uličnu ogradu i napustio mjesto događaja. Policija traga za nepoznatim vozačem i vozilom.

U subotu, 13. lipnja, oko 12.10 sati, u Reki, u Ulici Frana Galovića 27 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Škoda koprivničke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine Škoda je udarila u osobni automobil Opel koprivničke registarske oznake i prikolicu koja je bila priključena za Opel, a kojim je iz suprotnog smjera upravljala 40 – godišnja vozačica. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

U subotu, 13. lipnja, oko 13.05 sati, na cesti Đurđevac – Kalinovac 36 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel zagrebačke registarske oznake te je prilikom prestrojavanja u lijevu prometnu traku došlo do kontakta s osobnim automobilom BMW virovitičke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljao 36 – godišnji vozač. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

U subotu, 13. lipnja, oko 21.20 sati, u Goli u Ulici Stjepana Radića 55 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Renault koprivničke registarske oznake. Uslijed nepropisnog skretanja u lijevo na kolni ulaz, prednjom stranom vozila udario je u prilazni most. Vozač je bio pod utjecajem alkohola od 2,38 promila i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.  

 

Pisane vijesti | Promet i vozila