Promet: Vozači prouzročili prometne nesreće pod utjecajem alkohola

Slika /ikone/bljeskalica.auto.kc.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 24. studenoga, oko 19.30 sati, u Štaglincu 58-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Dacia koprivničke registarske oznake krećući se u smjeru Koprivnice. Uslijed nepropisnog kretanja prednjom lijevom stranom vozila udario je u prednju lijevu stranu teretnog vozila Fiat srpske registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 48-godišnji vozač. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću bio je pod utjecajem alkohola od 1,39 promila i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 24. studenoga, oko 20.05 sati, u Velikom Ravenu 34-godišnji vozač upravljao je teretnim vozilom Ssangyong zagrebačke registarske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja prednjim dijelom vozila udario je u prednju stranu propisno parkiranog osobnog automobila Nissan križevačke registarske oznake. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću bio je pod utjecajem alkohola od 1,46 promila i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak. 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila