Promet: Zabilježena prometna nesreća u kojoj je putnica ozlijeđena i prometna nesreća s materijalnom štetom

Slika /ikone/policija natpis3.jpg

U protekla 24 sata zabilježena prometna nesreća u kojoj je putnica ozlijeđena i prometna nesreća s materijalnom štetom koju je prouzročio vozač pod utjecajem alkohola od 1,42 promila.

Foto: Ilustracija

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

Jučer, 31. listopada, oko 8.15 sati, na otvorenom djelu ceste Donji Fodrovec-Zaistovec 62-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Fiat križevačke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je sletio van kolnika. U prometnoj nesreći 57-godišnja vozačica je ozlijeđena, a kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.

Prometna nesreća s materijalnom štetom

Noćas, 1. studenoga, oko 1.45 sati, u Križevcima u Ulici Karane 32-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Mercedes križevačke registarske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je prešao na suprotnu stranu kolnika, zahvatio bankinu te udario u parkirani osobni automobil Škoda riječke registarske oznake. Vozač je upravljao pod utjecajem alkohola od 1,42 promila, uhićen je i smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila