Promet: Zabilježene četiri prometne nesreće

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i dvije s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i dvije s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.
 
Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 7. srpnja, oko 12.15 sati, u Križevcima u Ulici Petra Zrinskog, 47 – godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Ford križevačke registarske oznake u smjeru raskrižja Koprivničke ulice – Ulice bana Josipa Jelačića – Ulice Ivana Gundulića. Dolaskom do semaforiziranog raskrižja, uslijed nepropisnog skretanja u lijevo došlo je kontakta s mopedom Tomos križevačke registarske oznake kojim je upravljala 41 – godišnja vozačica iz smjera Koprivničke ulice. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena vozačica mopeda. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 7. srpnja, oko 14.15 sati u Peterancu u Ulici Braće Radića, 24 - godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Audi koprivničke registarske oznake u smjeru Drnja.  Uslijed neprilagođene brzine izgubila je nadzor nad vozilom te udarila u stražnji kotač bicikla Dinamic kojim je u istom smjeru upravljala 25 – godišnja vozačica. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena vozačica bicikla. Vozačica koja je prouzročila prometnu nesreću napustila je mjesto događaja, te je naknadno pronađena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.

Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 7. srpnja, oko 9.15 sati u Peterancu u Ulici Braće Radića, 24 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake u smjeru Drnja. Uslijed skretanja u lijevo došlo je do udara u osobni automobil Peugeot koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 80 – godišnji vozač u punoj fazi pretjecanja. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 7. srpnja, oko 22.38 sati, u mjestu Donja Glogovnica, 63 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Audi križevačke registarske oznake pod utjecajem alkohola 2,66 promila. Uslijed nepropisnog kretanja automobilom je prešao na suprotnu stranu kolnika te sletio u putni jarak. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila