Promet: Zabilježene četiri prometne nesreće

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i tri s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i tri s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.   
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 21. siječnja, oko 17.50 sati, u Križevcima u Ulici Križevčine 19-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Fiat križevačke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine osobni automobil je sletio van kolnika i prevrnuo se na bočnu stranu. Vozač je ozlijeđen, a kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije. Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.  
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 21. siječnja, oko 8.05 sati, u Križevcima u Ulici Gornje Vine 45-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Renault križevačke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine automobil je sletio van kolnika, prednjom stranom udario u zemljani nasip i vratio se ponovno na kolnik. Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 21. siječnja, oko 9.40 sati, u Koprivnici u Ulici dr. Željka Selingera na parkiralištu 66-godišnji vozač upravljao je pod utjecajem alkohola od 1,77 promila osobnim automobilom Citroen koprivničke registarske oznake. Uslijed nepropisne vožnje unazad stražnjim dijelom vozila udario je u parkirani osobni automobil BMW koprivničke registarske oznake. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak. 
 
Jučer, 21. siječnja, oko 12.40 sati, u Koprivnici u Frankopanskoj ulici na parkiralištu 73-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Fiat koprivničke registarske oznake. Uslijed nepropisne vožnje unazad stražnjim dijelom vozila udarila je u parkirani osobni automobil Opel. Nakon što je prouzročila prometnu nesreću vozačica je napustila mjesto događaja te je naknadno pronađena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon