Promet: Zabilježene četiri prometne nesreće, jedna je osoba lakše ozlijeđena

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i tri prometne nesreće s materijalnom štetom.  
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 15. rujna oko 10.25 sati, u Virju u Ulici Mitrovica 71-godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom Citroen koprivničke registarske oznake. Zbog nepropisnog skretanja ulijevo sudario se s osobnim automobilom Toyota koprivničke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 31-godišnji vozač, koji je u izbjegavanju direktnog sudara vozilom udario u rubni kamen i betonski stup javne rasvjete. U prometnoj nesreći 31-godišnji vozač je lakše ozlijeđen, a protiv 71-godišnjeg vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 15. rujna oko 10.10 sati, u Križevcima u Ulici Nikole Tesle 39-godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom VW Passat zagrebačke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Škoda križevačke registarske oznake kojim je upravljao 58-godišnji vozač te je došlo do sudara dvaju vozila. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 15. rujna oko 12.30 sati, u Koprivnici na Trgu Eugena Kumičića 70-godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom Kia koprivničke registarske oznake. Prilikom nepropisne vožnje vozilom je udario u propisno parkirani osobni automobil VW Sharan. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je vozilom napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 15. rujna oko 13.45 sati, u Koprivnici na Trgu Eugena Kumičića 47-godišnja vozačica je upravljala osobnim automobilom Dacia koprivničke registarske oznake. Prilikom nepropisnog uključivanja u promet s parkirališta na kolnik vozilom je udarila u osobni automobil Mercedes koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 66-godišnja vozačica. Vozačici koja je prouzročila prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila