Promet: Zabilježene dvije prometne nesreće

Slika /ikone/Policija2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom  

Foto: Ilustracija

Jučer, 23. lipnja, oko 11.10 sati, u Koprivnici u Dugoj ulici 32 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom BMW koprivničke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 1,74 promila, i za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Mercedes koprivničke registarske oznake, kojim je upravljala 34 – godišnja vozačica. Tom prilikom BMW je prednjom stranom udario u bočnu stranu Mercedesa. Vozač je uhićen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 23. lipnja, oko 20.05 sati, u Koprivnici u Gospodarskoj ulici na parkiralištu trgovačkog centra 46 – godišnja vozačica propisno je ispred trgovine parkirala osobni automobil Fiat koprivničke registarske oznake. Prije napuštanja vozila, nije poduzela sve mjere kojima se sprječava da vozilo samo krene s mjesta na kojem je parkirano ili da ga neovlaštena osoba stavi u pokret. Tom prilikom je dijete stavilo vozilo u pokret i prednjim djelom udarilo u izlog trgovine. Protiv 46 – godišnje vozačice bit će pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila