Promet: Zabilježene dvije prometne nesreće

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i prometna nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i prometna nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.  
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 12. studenoga, oko 12.40 sati, u Koprivnici 26-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake krećući se kolnikom Ulice Miroslava Krleže u smjeru Ulice Miklinovec. Ulaskom u raskrižje uslijed neprilagođene brzine prednjim djelom vozila udario je u stražnji dio osobnog automobila Citroen koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 46-godišnja vozačica, a koja je bila zaustavljena radi propuštanja pješaka preko obilježenog pješačkog prijelaza. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću lakše je ozlijeđen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Prometna nesreća s materijalnom štetom
 
Jučer, 12. studenoga, oko 23.40 sati, u Peterancu 24-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Seat koprivničke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 1,36 promila. Uslijed neprilagođene brzine vozilo je sletjelo van kolnika na oranicu. Vozač je uhićen i smješten u posebne prostorije policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila